Nyheter

Chatboten: Fremtidens kundeservice

PUBLISERT 04/07/2017

I følge Gudbrandsdal Energi anslår forbrukerundersøkelser at kun ti prosent av kundehenvendelser vil besvares via tale i 2020. Derfor forbereder strømselskapet seg på fremtiden ved å tilby kundene sine døgnåpen service via en chatbot. En chatbot er enkelt forklart et dataprogram som mennesker kan samhandle med, ved hjelp av språk, skriftlig eller muntlig. Apple sin «Siri» er en typisk chatbot vi kjenner til i dag.

Les mer


Vi søker senior digital strategisk rådgiver

PUBLISERT 07/04/2017

Ønsker du å fortsette din karriere i ett av Norges største digitalbyråer? Og jobbe sammen med noen av bransjens dyktigste spesialister på performance marketing, design, kommunikasjon/innholdsproduksjon og webutvikling? Samt jobbe i et gründermiljø med stor fokus på digital innovasjon?

Les mer


Hva er egentlig Content Marketing?

PUBLISERT 21/03/2017

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring, er en samlebetegnelse som går ut på å produsere og utvikle innhold til virksomheter, enten i egne (fortjente) eller kjøpte kanaler.

Les mer


Pressemelding fra Sempro

PUBLISERT 27/01/2017

Sempro og Egmont Publishing samler kreftene og skaper morgendagens byrå. 

Les mer


Er “SEO” fortsatt en arbeidstittel?

PUBLISERT 05/08/2016

Sempro har jobbet med SEO i 6 år og nå diskuterer vi internt om denne tittelen fortsatt skal bestå ettersom SEO-oppgavene er drastisk endret de siste årene.

Les mer


Algoritmene overtar på Instagram

PUBLISERT 16/03/2016

Snart tar Instagram styringen på hvilket innhold du får servert i bildestrømmen. 

Les mer


Vi heier på Innlandet

PUBLISERT 07/03/2016

Digitalbyrået Sempro fortsetter veksten. Nå skal bedriftene i Innlandet få bistand til å nå bedre ut i digitale og sosiale kanaler, fra vår nye avdeling med base i Lillehammer.
 

Les mer


Google fjerner høyreside-annonser

PUBLISERT 25/02/2016

Siden år 2000 har vi sett mer eller mindre relevante tekstannonser på høyresiden av våre Googlesøk. Nå er de borte.
Den store forandringen i hvordan Adwordsannonser vises på desktop, ble nylig bekreftet av Google, og endringen rulles nå ut globalt. Google fjerner høyresideannonser. Product Listing Ads/Produktoppføringsannonser og andre typer annonseløsninger vil fortsatt kunne vises på høyresiden. I tillegg går de fra tre annonser til fire annonser over organiske resultater. Kunnskapspanelet vil også vises på høyresiden. Mobil og desktop- resultater blir stadig likere.

Les mer


Canvas – dynamiske mobilannonser fra Facebook

PUBLISERT 18/02/2016

Lenge har det gått rykter om et nytt og banebrytende annonseformat, hvor du både kan oppleve og se produkter uten å forlate Facebook-appen. Nå står det på terskelen til endelig å lanseres i Norge.

Les mer


7 ting du ikke ante du kunne gjøre på din iPhone

PUBLISERT 16/02/2016

I dag er telefonen med oss over alt. Tanken på å glemme igjen telefonen hjemme har tatt over for det gamle marerittet; å møte på jobb uten bukser. Selv om telefonen i dag er det første vi ser på når vi våkner og det siste vi legger fra oss før vi legger oss, så er det mange funksjoner vi ikke bruker i det daglige, som vi helt sikkert kunne ha bruk for. Her tar vi for oss et par "skjulte", nyttige og unyttige, funksjoner du finner relativt enkelt på din iPhone. Har du lignende tips for Android, så kommenter gjerne under saken.

Les mer


Del denne siden