Nyheter

Vi søker senior performance-medarbeider

PUBLISERT 19/10/2017

Vil du jobbe i et av Norges sterkeste og raskest voksende fagmiljøer innen digital markedsføring? Vi søker en ny kollega til Performance-teamet vårt i Oslo!

Les mer


Vi søker strategisk rådgiver

PUBLISERT

Vil du jobbe i et av Norges sterkeste og raskest voksende fagmiljøer innen digital markedsføring? Vi søker en ny kollega til rådgiver-teamet vårt!

Les mer


Vi søker kundedirektør

PUBLISERT

Vil du være med og lede et av Norges sterkeste og raskest voksende fagmiljøer innen digital markedsføring? Vi søker en leder for rådgiverne våre i Moss, Oslo og på Lillehammer!

Les mer


Vi søker senior SEO-spesialist

PUBLISERT

Vil du jobbe i et av Norges sterkeste og raskest voksende fagmiljøer innen digital markedsføring? Vi søker en SEO-spesialist til Performance-teamet vårt i Oslo!

Les mer


Chatboten: Fremtidens kundeservice

PUBLISERT 04/07/2017

I følge Gudbrandsdal Energi anslår forbrukerundersøkelser at kun ti prosent av kundehenvendelser vil besvares via tale i 2020. Derfor forbereder strømselskapet seg på fremtiden ved å tilby kundene sine døgnåpen service via en chatbot. En chatbot er enkelt forklart et dataprogram som mennesker kan samhandle med, ved hjelp av språk, skriftlig eller muntlig. Apple sin «Siri» er en typisk chatbot vi kjenner til i dag.

Les mer


Hva er egentlig Content Marketing?

PUBLISERT 21/03/2017

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring, er en samlebetegnelse som går ut på å produsere og utvikle innhold til virksomheter, enten i egne (fortjente) eller kjøpte kanaler.

Les mer


Pressemelding fra Sempro

PUBLISERT 27/01/2017

Sempro og Egmont Publishing samler kreftene og skaper morgendagens byrå. 

Les mer


Er “SEO” fortsatt en arbeidstittel?

PUBLISERT 05/08/2016

Sempro har jobbet med SEO i 6 år og nå diskuterer vi internt om denne tittelen fortsatt skal bestå ettersom SEO-oppgavene er drastisk endret de siste årene.

Les mer


Algoritmene overtar på Instagram

PUBLISERT 16/03/2016

Snart tar Instagram styringen på hvilket innhold du får servert i bildestrømmen. 

Les mer


Vi heier på Innlandet

PUBLISERT 07/03/2016

Digitalbyrået Sempro fortsetter veksten. Nå skal bedriftene i Innlandet få bistand til å nå bedre ut i digitale og sosiale kanaler, fra vår nye avdeling med base i Lillehammer.
 

Les mer


Del denne siden