Facebook er for mange blitt en forlenget gren av det sosiale livet man lever og med utvidelser / addons kan du krydre hverdagen litt ekstra. Thumbnails (små bilder) som man trykker på for å se i større format, kan være irriterende og ikke minst "farlig", noen ganger henger det seg også på et virus eller to på disse og plutselig sprer man "Oh my god, I cant believe....." statuser og lenker til sine venner, uten å være klar over det selv.
Hva om du bare kan holde musepekeren over et bilde for å få det i større format? Er du helt Facebookfrelst, så kan du endre utseendet på Firefox til å ligne Facebooks layout, slik at du alltid er i en "Facebook State of Mind", Eller kanskje du vil styre newsfeeden din, rydde opp i alt spam eller kanskje du ikke er spesielt glad i blått og ønsker at Facebook kunne være grønn?
3 utvidelser til Firefox som spriter opp din Facebookopplevelse
Her er 3 utvidelser til Firefox, som kan gi deg en ny og bedre opplevelse av Facebook. Noe nyttig, noe mest fordi du kan.

 

1. Facebook PhotoZoom 1.9

 

En enkel addons, som forstørrer thumbnails på Facebook. Når du holder musepekeren over et profilbilde eller thumbnails til albumbilder, så vil bildet vises i en pop up i stor format. Veldig kjekk og enkel for å raskt kunne se hva det faktisk er bilde av.

2. F.B. Purity - Cleans Up Your Facebook Homepage 4.5.3

 

Rydder pop i applikasjonsspam og irriterende melding i din news feed/homepage. F.B. Purity legger til en liten infolinje på toppen av news/feeden din. Den forteller deg hvor mange skjulte applikasjonsmeldinger som er skjult, samt muligheten til å filtrere i en valgmulighet/option screen. Perfekt om du irriterer deg over for mye søppel på Facebook Hjem siden din. Du kan også endre bakgrunn og layout lokalt, slik at du ser Facebook på en ny og mer spennende måte. Når du vil ha tilbake gamle Facebook, så slår du bare av FB Purity.

3. Facebook 1.0.1

 

Få det til å virke som om du aldri forlater Facebook, om du skal lese nyheter eller betale regninger i nettbanken. Meningsløst men artig et kvarters tid.

Har du noen gode utvidelser som du vil dele med oss, så kommenter under