Facebook Timeline for bedriftsider/Pages, Facebook ads på mobil og Page Manager for iOS. 3 viktige Facebookoppdateringer for mobil du bør vite om.
Facebook har begynt å implementere sin Timeline for bedriftsider på mobile plattformer.

Facebook Timeline for Bedriftsider mobil
Som på webversjonen av Facebook, som ble rullet ut allerede i februar, når du viser en merkevareside på mobilen vil du nå se bedriftens/brandets coverbilde, informasjon fra sidens "Om/About", og en større Likerknapp.

Facebook Timeline for bedrifter mobil
Mindre ikoner under Likerknappen vil tillate deg å navigere, slik du kan på Facebook på nett, til bilder og arrangementer for bedriften, samt at du enkelt ser hvor mange som har likt siden.

Tidslinjevisningen har vært tilgjengelig for personlige profilsider en stund allerede, og ble gjort tilgjengelig via mobil rundt samme tid som på nett. Tidslinje/Timeline for Sider på mobile enheter, har imidlertid tatt litt lenger tid å rulle ut.

Tidligere ville den mobile versjonen av Sider bare profilbildet for Facebooksiden, med kategori og antall likere i liten skrift under, sammen med en Likerknapp.

Facebook sponsede hendelser for mobil
Facebook har for en liten tid tilbake også rullet ut sponsede hendelser (Facebook ads) på mobil. Disse vises som at en av dine venner eller flere har likt en side. De er veldig synlige og vår erfaring over de siste årene med å kjøre annonsekampanjer for kunder er at sponsede hendelser iallfall ikke har mistet sin kraft, og er ofte den annonsen som går best og gir høyest CTR.

En tredje ting som er nytt er Page Manager for Facebook. Her kommer vi med et mer utfyllende blogginnlegg utover sommeren. Her kun med et bilde. Page manager lar deg administrere alle Facebooksidene dine uten å blande inn din personlige profil, kort fortalt. (som kan forvirre mange). Denne er foreløpig ikke tilgjengelig for android.

Facebook Page Manager
Facebook Page Manager for bedriftsider
Vi kommer nok til å se masse nytt for mobil utover høsten fra Facebook. Hva synes du om det nye utseendet og forandringene? Hva savner du for mobil?