For en tid tilbake fikk Sempro en veldig hyggelig forespørsel fra seilerne i Wildcard Sailing Team. Seilerne med Ole Aabel i spissen ønsket å gjøre noe spesielt for kreftsaken i forbindelse med Hollænderseilasen som går av stabelen nå til helgen, 27 august. De ønsket å oppfordre alle seilere til å gi noen kroner til kreftsaken, forslaget var at alle seilerne sponset 75,- og at de ville få et blått armbånd med teksten "En nautisk, en krone"
 


Vi syntes dette var en veldig god idè, for som alle seilere er pinlig klar over så er seiling en ekstremt dyr sport , og 75,- vil ikke være noe problem for deltakerne å betale. For å sikre at pengene som blir samlet inn går til kreftsaken så fikk Sempro mulighet til å betale for alle armbåndene, slik at de 75,- som betales inn skulle gå til Kreftforeningen i sin helhet.

Vi hadde også et behov for en smidig betalingsform, Vianett er en av Norges største aktører på SMS løsning, og de leverte løsningen kostnadsfritt til prosjektet. Pengene som samles inn går rett inn på Kreftsforeningen sin konto.

Da er det bare å ønske deltakerne lykke til på lørdag og oppfordre alle seilerne til bidra til kreftsaken.

Ønsker du å lese mer om Wildcard Sailing Team sin innsats for kreftsaken så kan det gjøres her