Facebook har kommet med en ny kalendervisning. Facebooks nye event/arrangementsoversikt vil trolig gagne bedrifter og privatpersoner, da den ser superbra ut og er enkel å bruke.

Den nye liste og kalendervisningen til Facebook gjør det lettere å se kommende bursdager, arrangementer, og foreslåtte arrangementer. Foreslåtte arrangementer er lagt ut basert på en rekke faktorer som venner, sider du liker, steder hvor du har sjekket inn og appene du bruker på Facebook.

Facebook kalender
Du kan svare på arrangements-invitasjoner direkte fra kalendervisningssiden, uten å besøke den spesifike arrangementssiden.

Kalender events liste
Kalendervisning vil gradvis rulle ut til alle Facebookbrukere. Du kan se den ved å gå til siden Events (http://www.facebook.com/events/calendar) på Facebook, og deretter klikke på "Calendar"fanen øverst på venstre side av skjermen.

Har du kalendervisning for events ennå? Hva synes du om det nye utseendet?

Leste du forresten forrige bloggpost om snarveier i Facebook og hvordan du lager kule smileys i Facebooks Chat? Eller trenger du tips om Twitter? les også 3 Facebook Timelinenyheter du bør vite om