Nye Facebook bedriftsider. Vi gir deg de viktigste detaljene.


1. Navigasjon endret plass.
Innholdet som du tidligere kom til ved å klikke på fanene øverst på siden finner du nå under sidens profilbilde. Teksten som tidligere sto i "boksen" under profilbildet, kommer nå opp i info fanen.

2. Profilbildet størrelse redusert.
Profilbildet har blitt justert fra maks 200x600 til maks 180x540.

3. Bruk Facebook som din side.
Du kan nå motta "notifications" for siden din, se nyhetsveggen og like og poste på andre sider som siden din.

Dette gjøre det mulig å kommunisere på andre fansider, som din egen fanside. Du kan ikke kommunisere som fansiden din med personlige profiler. (husk hva du er logget inn som)

4. Foto på toppen
Fotoer som du har postet til veggen eller fotoer som siden din er tagget i  vil dukke opp her. kan virke tilsynelatende random (Dette området vil ikke inkludere fotoer som er postet eller lastet opp av likere av siden.)

New Facebook Pages
5. Vegg filter
Sider har nå to veggfiltre for likere av siden. Siden eller "alle"/"everyone". Side administratorer kan i tillegg se andre filtre "siste nytt" og "skjulte poster".

6. Mail notifications
Du kan nå stille inn siden slik at du får mail når noen poster eller kommenterer på siden din.

7. Reklamer for andre sider og administratorer
Du kan nå velge å vise sider som din side liker, du kan også vise hvem som er administrator på siden din, på det nye "featured" under rediger side.

8. Gjensidig Visning.

Når folk er innom siden din, så kan de se venner som også liker siden, i tillegg til sider som de og siden din har til felles.

Sjokket for mange:
11. mars, 2011, så vil du ikke lenger kunne legge til nye FBML apps og sider vil ikke lenger kunne legge til Static FBML app'en. Alle tidligere opprettede apps på sider som benytter FBML og/eller Static FBML vil fortsette å virke, så anbefaler Facebook at disse appene bygges et annet sted og iframes så fort som mulig.

(les mer her: http://www.facebook.com/notes/facebook-pages/an-upgrade-for-pages/10150090729064822)