FAQ
Utrullings detaljer 
Når må jeg endre min side til Timeline? Facebook sier: "Den 30. mars 2012, vil alle Facebook Pages få det nye formatet." Så sideadmins har ca 30 dager på å klargjøre sidene sine for å imøtekomme tidslinjens format.
Kan jeg forhåndsvise fansiden i Timeline før den går live?
JA. Du får en mulighet til å forhåndsvise før publisering. Og du kan være i modus mens du arbeider på din side for å få det ferdig.

Hvordan publiserer jeg Timeline bedriftsiden når jeg er klar? Når du er i previewmodus, vil du se en "Publish Now"-knapp. Klikk på den!

Administrasjon En flott funksjon på den nye admin er at du kan admininstrere siden din uten å forlate selve siden. Administrasjonen vises ovenfor sideinnholdet.
Administratorer kan se alle sidene de administrere, og forhåndsvise noen, eller alle, av dem ved å gå til: https://www.facebook.com/pages/status.

Hvordan redigerer jeg Timeline Facebookside? Øverst til høyre på siden din, klikk på "Admin Panel"-knappen:

Edit page Facebook Timeline
På neste skjermbilde, klikk på "Manage"-fanen øverst til høyre, og velg deretter "Rediger side":
Dette tar deg til Adminredigering området du er vant til å se.

Hvordan angir jeg en standard landingsside for ikke-likere? Du kan ikke lenger sette en standard landing fane for ikke-fans! Dette vil virke forferdelig for mange for sideadmins, men de nye boksene/kategorivalgene kan gi en mulighet for en Call to Action;

Hvordan redigerer jeg "Om/about" informasjonen under coverbildet? Gå til Rediger-siden området (se ovenfor om hvordan du kommer dit). I venstre kolonne velg "Basic Information" og legge til innhold i "Om"-feltet. Omtrent 160 tegn vil bli vist (inkludert mellomrom), avhengig av linjeskift.

Basic Information
Om bedriften Facebook Timeline
Hvordan administrerer jeg de fire kategoriene under coverbildet? Du kan administrere tre av kategoriene - kategorien Bilder kan ikke endres eller flyttes (Og, i hvert fall i dag, kan jeg ikke se hvordan man setter bildet som vises der).

Facebook Timeline for bedrifter
Hvordan endre rekkefølgen på kategorier (aka "Views") Klikk pil ned til høyre på den siste av de viste kategoriene (nummeret ved siden av pilen er hvor mange faner/applikasjoner du har):

Endre topp 4 kategorier
Når denne skjermen er åpen, kan du ta musen over hver fane sitt bilde for å:
Bytte stilling fra én fane med en annen;
Fjerne en kategori fra favoritter (alle apps, både som vises eller vises via pilen);
Rediger kategoriens innstillinger;
Avinstaller programmet.

For å endre hvilke faner som dukker opp i din topp 4: Klikk på pilen til høyre for de beste 4 kategoriene, deretter ta musen over kategorien i topp 4 du vil erstatte.
Deretter klikker du på Rediger "blyant"-ikonet og velg applikasjonen du vil ha til å vises i topp fire.

Design, skjerm og Layout Som du vil merke, er oppsettet for Tidslinje for Facebooksider ganske så identisk med tidslinjen for personlige profiler.

Hvordan legger jeg til et coverbilde til tidslinjen min? Bare klikk på "Legg til en Cover"-knappen:

Du kan da velge et cover fra dine bilder eller fra datamaskinen. Coverbildet skal være 851 x 315px, men du kan plassere et større bilde ved å dra den/justere den. Profilbilde vises ved 180 x 180px.

Legg til nytt coverbilde
Kan jeg bruke coverbilde å annonsere kampanjer og tilbud? NEI. Facebook sier eksplisitt "Dette rommet er ikke ment for kampanjer, kuponger, eller annonser." les alle reglene her
Kan jeg tilpasse kategoriers egendefinerte bilder under coverbildet? JA! Med Timeline for Facebooksider kan du lage et egendefinert bilde - 111 x 74px - for alle kategorier unntatt "Bilder" og "liker" (Facebook kaller disse "Views", og du kan ha maksimalt 12 på siden din, 4 vises - inkludert bilder - og opp til 8 skjult). Her er hvordan du gjør det:
Klikk på: AdminPanel> manage> Rediger side/edit page> Apps. Klikk rediger innstillinger/edit settings ", deretter neste til" Custom Tab Image "klikk" Change ".

Apps Facebook Timeline
Facebook Timeline for Pages Siden der du kan laste opp et nytt bilde (per nå) åpnes i et nytt vindu eller fane:

På denne siden, klikk på "Endre" og velge og laste opp bildet/velg fil/browse. Du kan laste opp et 111 x 74px bildet for å erstatte den som er der.
Skjermen der du laster opp et nytt bilde er i en ny fane eller vindu, så etter at du har gjort deg ferdig, lukk fanen og du kommer tilbake til en side med rediger popupbilde hvor du da må klikke "OK" å fullføre prosessen.

Facebook Timeline for merkevarer
Publisere innhold til din Timeline Facebookside Det er noen flotte nye funksjoner for å legge ut statusoppdateringer på siden din, inkludert
  • "Pinning to top" - å gjøre oppdateringer "sticky" slik at de forblir på toppen av veggen din;
  • "høydepunkt/highlight" oppdateringer for å gjøre poster mer fremtredende ved å utvide dem til 2 kolonner;
Her er detaljene: Hvordan holder jeg en statusoppdatering på toppen av siden min? Dette kalles "låsing" av et innlegg, og du kan kjenne igjen denne funksjonen fra blogging hvor du kan gjøre et innlegg "sticky" slik at den alltid holder seg på toppen av strømmen.

Som forklart ovenfor, klikk på "blyant"-ikonet øverst til høyre på oppdateringen din, der kan du velge mellom alternativene for å feste det til toppen, endre dato, skjule eller slette den.
Du kan fjerne merkingen "pin to top" når som helst, men den maksimale tiden du kan feste den til toppen av tidslinjen din er 7 dager.
Strategi Tips: Kom opp med en ukentlig funksjon for publisering - Fan of the Week, blogginnlegget i uken, eller et spørsmål for fans som holder seg på toppen hver uke - for å fremme engasjement.

Hvordan highlighter jeg en statusoppdatering? "Highlight" lar statusoppdateringen strekke seg over to kolonner. Som vist i bildet ovenfor, klikker du bare på "stjerne"-ikonet for å markere oppdateringen. (du klikker den igjen for å un-highlighte den.)

Facebook Timeline for merkevarer og bedrifter
Noen andre kule nye Timeline for Pages-funksjoner
Du kan nå sende private meldinger til Pages. Når du er på en side, klikker du på "Message"-knappen under coverbildet å skrive og sende meldingen. Selvfølgelig kan dette bli en kilde til spam for admins, men de bør være i stand til å blokkere overgripere;

Du kan tilbakedatere dine innlegg ved å klikke på "Endre dato/Change date"-ikonet i dropdown menyen på hvert innlegg (under "blyant"-ikonet);
Sider kan legge til "milepæler/milestones" med bilder, til et punkt på tidslinjen deres. Bedrifter kan bruke dette til å markere viktige hendelser og selskapets historie.

Facebook Timeline for pages
Har du andre spørsmål? Spør oss på Facebook eller i kommentarfeltet her på bloggen. Om du synes dette var nyttig, så trykk liker eller Tweet det.