Om du syns synligheten av dine kunders innlegg på veggen din har blitt dårligere etter Timeline, får du her et tips om hvordan du kan legge dem som egne poster i egne bokser på veggen din sånn det var før Timeline.

Etter en stund vil jo eldre innlegg komme ut på veggen av seg selv, men om du ønsker å få dem ut mens de fortsatt er ferske, så er det ganske enkelt:
 

 


 

Ved å holde musepekeren over innlegget, dukker det opp en «X» som det står «Fjern» på når du holder musepekeren over den. Om du trykker på X’en, vil du ikke fjerne innlegget, men derimot få opp en boks med flere alternativer.

Som regel vil denne stå på «Standard (tillatt)». Om du heller markerer den som «Tillatt på siden» vil den komme ut på veggen som en egen post.

 



 



 

 

 

Innlegget er nå fremhevet og vil være ekstra synlig på siden