Ryktene skal ha det til at Facebook jobber med å benytte hashtags inn i det sosiale nettverket.


Twitter og Instagram lar deg bruke Hashtags allerede for å kategorisere innhold du publiserer rundt spesifikke emner. Wall Street Journal rapporterer at Facebook nå har planer om å la brukere benytte fungerende hashtagger på plattformen. Kilder "ITK" (In the know) forteller at selv om Facebook ser på muligheten, så er det ikke sikkert dette dukker opp i nærmeste fremtid.
Hashtags er allerede, som tidligere nevnt, innlemmet i Facebook-eide Instagram.

Hva er en Hashtag? 
En hashtag er et ord eller en frase med symbolet # foran som brukes i sosiale medier til å kategorisere et tema. Meldinger på sosiale nettverk som Twitter, Instagram og Google+ kan være merket ved å sette "#" før viktige ord, som i feks: #denfølelsen ( trykker du på denne hastaggen på Instagram, så vil bilder er merket med #denfølelsen vises) Om du er Liverpool-supporter og vil se tweets om Liverpool på Twitter, så søk #LFC og du vil kun få se tweets med #LFC i seg.

Hashtags  kan være en måte  å gruppere  meldinger, siden man kan søke etter hashtag -et-eller-annet og få et sett med meldinger som inneholder det.
Hashtags virker som en naturlig utvikling av Facebooks nylig utgitte Graph Search. Søket er foreløpig begrenset til informasjon som legges inn av brukere på deres plassering, venner og liker. Å legge til hashtagstøtte ville muliggjøre en utvidelse av søkefunksjonalitet, og la brukerne i langt større grad ta del i "offentlige innlegg" basert på emner som #Denfølelsen eller #LFC .

Kommentaren fra Facebook rundt dette er som vanlig: "Vi kommenterer ikke på rykter eller spekulasjoner."

Vil dette være bra for Facebook eller vil det bli "spammete"?

Kilde: Mashable.com