Etter å ha benyttet brorparten av første time på jobb mandags morgen med å finne den norske teksten til "Ol'McDonald had a farm", for å få en morsom inngang på dette blogginnlegget, satt jeg igjen med følgende:

Per Olsen hadde en bondegård
hia hia ho,
og på den gården var en Invite-knapp,
hia hia ho.
Det kan umulig stemme? Per Olsen? Var det det beste vi hadde? Jeg har sett "de" oversette David Lettermann til Ivar Dyrhaug, men fra Ol'McDonald til Per Olsen?

Er det ikke en invitasjons-knapp på selve bondegården, så er den iallfall ikke langt unna, og det er tydeligvis en knapp man bør eller må benytte seg av om man spiller disse spillene. Nå er det allikevel slik at ikke alle vil spille disse spillen. Iallfall ikke like ofte som man får invitasjoner. Beejeweled Blitz, Mafia eller Farmville, jeg har sjelden tid til det, men det er sikkert gøy.

Her er hvordan du begrenser hvor ofte du får invitasjoner til applikasjoner og arrangementer fra venner på Facebook, om du ikke allerede har funnet frem til det:

1. Klikk på "Settings/kontoinnstillinger"
Hvordan blokkere spill og appinvitasjoner fra venner
2. Trykk på Blokkering/Blocking:
Hvordan blokkere appinvites
3. Velg hva du ønsker å blokkere:
Blokkér invitasjoner fra venner på Facebook
Du kan i kontoinnstillinger blokkere følgende: Block App invites (blokkere invitasjoner fra venner), Block event invites (Blokker invitasjoner til arrangementer fra venner), Block apps (blokkere muligheten for en app å lese ikke-offentlig informasjon fra deg og muligheten til å kontakte deg).
Du kan også gjøre det meste her direkte på en app request i news feed.
Skriv inn navnet til vennen din eller navnet på applikasjonen, så er de blokkert. Du kan gå tilbake til denne siden for å unblocke senere.

Finner du allikevel ikke ut av det, og du irriterer deg hinsides over alle invitasjonene, så kan du jo ta en pause