Nå kan du kjøpe flere visninger direkte i Facebookstatusfeltet, uten å måtte gå veien om annonser. 16% av dine fans ser dine Facebookoppdateringer har lenge vært snittnormen man har gått etter.

Facebook promoted posts
På bakgrunn av hvilken EdgeRank (sjekk EdgeRankChecker.com) siden din har, så når du et gitt antall av dine fans, som er pålogget innenfor levetiden til en post. EdgeRank er en relativt komplisert algoritme , som sier noe om hvor "populær" Facebooksiden din er blant dine likere, basert på en mengde faktorer, som antall likes og kommentarer på poster, hvordan du varierer hva du poster (bildeposter,statusoppdateringer,questions) osv.

Facebook Promoted posts
Nå får man denne statistikken direkte på sin egen page, utenom å gå via Facebook Insights (Facebook statistikk) Dette er et glimrende verktøy for å avgjøre om man poster til riktig tid, samt som en indikator på om man gjør ting "riktig" eller "galt". Om du ser du når en lav prosentdel av dine likere til vanlig, så kan du nå, i tillegg til å bruke mer tid på postene, lage mer engasjerende innhold, gi mer verdi til dine likere, kjøpe deg flere visninger av den aktuelle posten. Den vil da vises til flere likere av siden, i tillegg vil man potensielt kunne få mer likes, kommentarer og shares, slik at posten sprer seg enda lenger ut i den "sosiale sfæren".

Facebook Promoted Posts
Prisen startet på 31 kroner på Sempro sin Facebookside, med ca 1000 likere, på en av våre kunders side, som har ca 45 000 likere, var det flere prisalternativer og et høyere startnivå. Noen som har forsøkt ennå? Hva ble resultatet? (Vi tester for øyeblikket på 10 ulike sider, og kommer tilbake med resultater fra et par av de.)

Nå flere likere på Facebook
En annen fordel er at om man ser at en post ikke har fått godt med visninger, så kan man promotere den i ettertid, direkte fra posten!