I forrige uke var den store nyheten helt ny Facebook News Feed. Denne uken er den store nyheten nytt utseende på din Facebook Timeline. Mars er måneden Facebook rydder kan det virke som, med introduksjonen av Timeline i mars 2012. Vi skriver nå mars 2013 og Facebook ser mer moderne ut og en rekke kloke valg, iallfall i mitt hode, er blitt gjort for det visuelle og for brukergrensesnittet.
 "A place for things you care about"
Facebook Timline oppdatering mars 2013
Statusoppdateringer flyttes nå til høyresiden av tidslinjen din, og din "Om/about" informasjon får langt tydeligere plass i en egen "widget" på venstre side, rett under profil og coverbilde. På nye Facebook har gruppe-coverbilde blitt større allerede, og det kan tenkes det går mot det samme også på personlige profiler. App-info legges på venstresiden under "Om/about".

Facebook Timline oppdatering mars 2013
Ny Facebook Timeline Oppdatering mars 2013
Du kan i større grad skreddesy din egen Timeline. Du kan legge til bøker og filmer du liker, samt vise frem et eget galleri med Instagrambilder. Det er duket for at folk kan forme sin egen timeline i større grad, og med det bruke mer tid på Facebook.

Info og bilder er hentet fra Facebook Newsroom: http://newsroom.fb.com/News/584/Improvements-to-Timeline