Den britiske skuespilleren David Schneider har over 200 000 følgere på Twitter. Her deler han sine beste tips for hvordan du kan lykkes på det sosiale mediet!


Rundt 288 millioner mennesker er aktive på Twitter hver måned. Det blir sendt hele 500 millioner Tweets per dag! Lurer du på hvordan du eller bedriften din kan gjøre seg bemerket i mylderet av tanker, meninger og oppdateringer?

David Schneider, britisk skuespiller og forfatter, har svaret på nettopp det. Han har over 200 000 engasjerte følgere på Twitter, og poster rundt en gang i timen! Her avslører han noen av sine beste tips, som forhåpentligvis kan inspirere deg til å imponere med 140 tegn.

Tre enkle tips som kan gi Twitter-suksess:
 

1. Engasjer deg og invester i Twitter-samtalen! Du kan ikke forvente respons hvis du  ikke følger med på hva folk snakker om. Bli med i en diskusjon eller samtale, eller start din egen.

2. Vær aktiv og post 3-4 ganger om dagen, men sørg for at du har noe fornuftig å komme med. Husk at jobben så vidt har startet når du har Twitret. Følg med på responsen du får!

3. Vær personlig og uformell i språket. Ikke vær redd for å gå ut av din eller bedriften din sin komfortsone. Gjør noe som er relevant for deg eller merket ditt, men samtidig i tråd med hva folk snakker om.

Se hele intervjuet med David Schneider: