Det er sikkert mange der ute som blir litt nervøse over hva de har gjort galt hver gang tallet med hvor mange venner man har på Facebook synker med en eller to. Har du postet noe sært? postet for mye? eller er bildene dine rett og slett for kjedelige?
I de aller fleste tilfeller handler det vel mer om at noen har slettet eller skjult/deaktivert profilen sin eller rett og slett bare ryddet opp i vennelisten og fjernet de man ikke har så ofte kontakt med. Men hvordan kan du være sikker?

Her er svaret: En plugin til Greasemonkey, som fungerer på Firefox, Chrome og Safari. Denne heter Unfriend Finder.

1. Du må først installere Greasemonkey til feks Mozilla Firefox .

 

2. Når dette er gjort installerer du Unfriend Finder

 

3. Start opp browseren din på nytt, og tillatt Unfriend Finder det den ber om når du logger på Facebook. Du vil da få to ekstra tabs på din Facebook, som heter "Tapte Venner". Så lenge du benytter Firefox eller browseren du installerte den til:

 

4. Tapte Venner høres veldig drastisk ut, men når man trykker på disse så får man også vite hva som har skjedd:

 

Man får en veldig god oversikt over de som ikke lenger er venner og hvorfor. Om du har slettet eller om de har slettet må du vite selv, men de blir da ført opp som: " er ikke lenger i vennelista di." Om de har slettet profilen sin, så dukker de opp under: "profilen sletta eller skjult" .I tillegg får man varsel om noen dukker opp igjen.

*Virker ikke med tilbakevirkende kraft. Den får kun med seg endringer fra installasjonstidspunktet.