Se hvordan vi jobber

Sempro løser alt fra små kampanjer til større lanseringer online. Gjennom analyse og bransjeinnsikt finner vi smarte digitale løsninger som gir positive resultater for kundene våre.

Vi gir gode råd i tråd med kundens forutsetninger, enten det gjelder søk, sosiale medier, Youtube eller nettsider. Kampanjene vi utvikler og analysene vi gjennomfører skaper verdi for kunden, i form av direkte salg eller merkevarebygging.

I Sempro tenker vi helhetlig, samtidig som våre ansatte har egne spesialfelt. Vi setter konkrete mål sammen med kundene våre, og sørger for kompetanseoverføring hvis de ønsker å vedlikeholde løsninger selv. Alt vi gjør blir nøye målt og overvåket, og vi kan vise til konkrete resultater fra kampanjer, Facebook-sider eller nettsider.

Identifisere: Er du helt fraværende på nett eller misfornøyd med resultatet? Vi identifiserer tiltak som er viktige for at du skal lykkes.

Erfaring: Vi bruker kompetanse og innsikt for å løse individuelle utfordringer, og utvikler en målrettet strategi.

Implementer: Fra ide til produksjon. Vi bruker de viktigste ressursene vi har og iverksetter kampanjen.

Analyse: Kampanjen overvåkes og analyseres over tid. Vi implementerer nødvendige endringer som skaper økt resultat og ROI.

Reapply: Nødvendig data tas i bruk for å gjenskape en profitabel kampanje på flere plattformer, slik at dine investeringer skaper umiddelbare resultater.

Foto. Christoffer
Illustrasjon. Målkonvertering

Del denne siden