Doblet omsetning med Sempro


Hvem er kunden

Gudbrandsdal Energi AS (GE) ble etablert i 1916. GE er en landsdekkende kraftleverandør som, historisk sett, har vært blant de aller billigste på pris. Fra å være en liten strømleverandør i det norske strømmarkedet har selskapet, i løpet av de siste åtte årene, hatt en betydelig økning i antall nye kunder. Selskapet er nå blant de 10 største strømselskapene i Norge med sine ca 87 000 strømkunder.

Hva ønsket kunden

I 2012 kom Gudbrandsdal Energi til oss med ønske om hjelp til å utarbeide nye nettsider. Samtidig ønsket de at nettsidene skulle prestere godt i Google.

Hvordan vi løste prosjektet

Vi produserte helt nye nettsider samtidig som vi utviklet et nytt konsept for bestilling av strøm. Konseptet går på at man bestiller strømavtale via Facebook og kan håndtere hele abonnementet sitt via Facebook-sidene til GE. Gjør man søk på "billigste strømleverandør" på Google vil GE nå høyt opp i organisk søk. Vi jobber også med analyse for kunden for å bruke annonsekronene mest mulig effektivt.

Resultater

GE har valgt Sempro som sin eneste markedspartner og vi tar oss av all annonsering online i de mediene vi har kontroll på. Samtidig er vi rådgivende på valg av markedsstrategi. Siden vi startet samarbeidet med GE, har selskapet hatt en kraftig vekst i omsetning.

Kunde: Gudbrandsdal Energi

Se prosjektet: Besøk siden

Lanseringsdato: Juli 2012

Hva er produsert: Skalerbar nettside for høy trafikk

Avdeling innvolvert: Produksjon - Performance - Kommikasjon

Del denne siden