Digitalproduksjon

Vi i Sempro er så heldige at vi har vår egen digitale utvikleravdeling på huset. Det betyr mye tid spart ved å slippe kontakten med en tredjepart, vi får et tettere samarbeid helt fra begynnelsen, og kan gjøre endringer og forbedringer raskt. Dermed blir produksjonen meget smidig.

Nettsiden til bedriften din er ofte det første dine potensielle kunder møter, og det er her kunden danner seg et førsteinntrykk av deg. Derfor bør nettsiden være oppdatert, moderne og fungere godt både på dataskjermen, mobilen og nettbrettet for å skape et så profesjonelt utrykk som mulig. Våre utviklere kan utforme en nettside akkurat slik du ønsker, og vi kan legge til de tekniske funksjonene som gir siden det lille ekstra.

Nettsiden er en viktig del av førsteinntrykket kunden får av bedriften, og bør derfor gjenspeile fagområdet bedriften jobber for. En nettside skal først og fremst informere, men den skal også være et sted hvor kunden kan komme i kontakt med bedriften og se hva bedriften har å tilby.

Vi har også god erfaring med å skape nettsider i forbindelse med kampanjer og konkurranser, som skaper engasjement hos kunder, potensielle kunder og publikum. En annen ny og spennende del av vårt digitale arbeid, er applikasjoner til ulike plattformer.

Vi har levert nettsider til bl.a. Subaru Norge, Skarverennet, Mesterhus og American College of Norway

Vi mener at en nettside skal ha følgende egenskaper, og det er nettopp slike nettsider vi lager:
- Et moderne design som kommuniserer kundens viktigste produkter og merkevarer
- Innholdet på nettsiden skal enkelt kunne oppdateres av kunden selv, uten å måtte kontakte leverandøren av nettsiden
- Nettsiden skal rangere godt i søkemotorene
- Når en besøkende velger å dele nettsiden i sosiale medier skal kunden ha kontroll på hvilket bilde og hvilken tekst som deles.
- Verktøy for å måle trafikken på og til nettsiden (Webanalyse)
- Nettsiden skal ha egen utforming for mobiltelefoner og iPad

Foto. Ole Gunnar og Daniel
Foto. Thomas og Runar

Del denne siden