Google Adwords

Produktbeskrivelse
Google Adwords (tekstannonser i Google) er i dag den mest effektive markedsføringen du kan kjøpe, fordi den sørger for at du får relevant nettrafikk til din nettside eller nettbutikk. Med relevant trafikk, mener vi å trekke inn den målgruppen som har størst mulig interesse i din virksomhet.

Dette er den mest brukte formen for annonsering i Google universet, og sørger for at du kommer høyt opp i søkeresultatene fra Google (eller dens samarbeidspartnere) når noen leter etter de varer og tjenester som du leverer.

Du kan selv bestemme hva du er villig til å betale for ett klikk. Med Google Adwords søk kan vi gi deg en imponerende tilstedeværelse –med salgsutløsende budskap som dukker opp hos brukeren når de søker i Google, uansett om de bruker mobil, nettbrett eller en datamaskin. Det er viktig å huske på at din nettside får tildelt en kvalitetsbasert poengsum av Google basert på innholdets relevans. Vi kan hjelpe deg med å optimalisere dette for å oppnå enda høyere treffrate når brukerne gjør sine søk. God relevans mot kundens ønskede søkeord gir også lavere klikkpriser enn konkurrenter.

Hvis man via Google Analytics setter opp konverteringsmålinger eller e-handelssporing jobber vi mot best mulig ROI.

Google Display Network er den største annonseplatformen i Google-Universet. Mange nettsider, som blogger, bedriftssider, nettaviser, nettbutikker osv. har gitt Google tilgang på en annonseplass mot at de får betalt for de klikkene annonsene genererer.

Dette gir en unik mulighet for norske annonsører til å annonsere på en rekke norske og utenlandske nettsteder som har de relevante brukerne for produktene du ønsker å kommunisere. I Google Display Network kan du annonsere både med tekst og tradisjonelle bannerannonser.

Egenskaper
- Annonser på sider som omhandler produktet eller tjenesten du selger.
- Annonser mot personer som Google oppfatter har interesse av tjenestene og produktene du tilbyr
- Både Tekst- og banner -annonser
- En av de mest effektive merkevarebyggende annonseformatene på nettet i dag.
- Annonsene vises på attraktive nettsteder som for eksempel: youtube.no – itavisen.no – dagbladet.no – sol.no.
- Med GDN kan man annonsere i Android og iPhone/iPad apps.
- 100% målbart i kombinasjon med Google Analytics

Avhengig av
- Google analytics
- Hjemmeside med god relevans mot søkeord som ønskes
- Muligheter
- Remarketing på youtube
- Optimalisering av ROI

Foto. Digitalbyrå
Foto. YouTube.com åpen i nettleseren på en iMac.

Del denne siden