Lenge har det gått rykter om et nytt og banebrytende annonseformat, hvor du både kan oppleve og se produkter uten å forlate Facebook-appen. Nå står det på terskelen til endelig å lanseres i Norge.

Facebook har laget neste generasjons mobilannonser - Canvas. Canvas-annonser er en helt ny måte for brukerne å oppleve produktene dine på. Facebook selv beskriver Canvas slik: annonsetypen skal hjelpe bedrifter å nå ut til kundene med sine tjenester. Annonsene vil bidra til alt fra å bygge merkevare, til å selge produkter og tjenester.VIS FREM PRODUKTER PÅ EN NY MÅTE

Canvas ser ut som en vanlig annonse i nyhetsfeeden din, men kan åpnes i fullskjerm og gir deg mulighet til å bla og skrolle gjennom bilder, 360-graders video og tekst. Annonsen blir som en alternativ versjon av en nettside, samtidig som den laster raskt og er mer interaktiv fordi innholdet ligger i Facebook-appen. Canvas er en unik annonsetype for mobil, som gjør det svært enkelt for deg å være interaktiv med kundene dine. Mobilmarkedet er viktig for deg som har noe å selge. Over 70% av trafikken på nett foregår via mobil. Nå har du muligheten til å fremme produktet ditt til alle som eier en smarttelefon i Norge.


HVORFOR ER CANVAS IMPONERENDE?

  • Annonsen laster opptil ti ganger raskere enn en standard landingsside
  • Annonsen er 100% mobiloptimalisert
  • Annonsen er interaktiv
  • Viser frem merkevaren din med en sømløs kombinasjon av video, stillbilder og call-to-action-knapper

LYST TIL Å PRØVE?

Ta kontakt med én av våre rådgivere for mer informasjon.


Våre rådgivere svarer deg på det du måtte lure på angående Facebook Canvas annonser. Våre rådgivere svarer deg på det du måtte lure på angående Facebook Canvasannonser.

TERJE 913 38 388 // JØRGEN 905 07 449 // EIVIND 416 19 140 // SØLVI 483 28 205 // BAARD 482 91 339