Jeg sitter etter hvert som administrator for en god del Facebook Fansider og har frem til nå mottatt veldig mange e-post varsler. E-post varslene blir sendt til den e-post adressen jeg har registrert på min personlige Facebookprofil når noen skriver på veggen, kommenterer noe eller at noen kommenterer kommentarene til de sidene jeg administrerer.
Dette blir etterhvert veldig mye epost som må sjekkes av som lest eller filtreres bort i min innboks. Jeg har vel ikke tenkt så mye på dette tidligere, men når jeg reiste på en ukes ferie å forsøkte og holde meg oppdatert om hva som skjedde på jobben fra solsenga via min Iphone så ble dette unødvendig mye epost.

Jeg ønsket ikke å filtrere bort alle e-post som har med Facebook å gjøre da det er en del sider jeg følger ganske tett og derfor ønsker å motta e-post varsel fra disse, løsningen ble derfor å justere e-post varsel individuelt på de sidene jeg vil ha varsling fra og fjerne på de sidene jeg ikke vil ha varsling fra.

Slik kan du fjerne e-post varsel fra de Facebook Fansidene du ikke vil ha varsel fra:
Velg Brukerkonto øverst til høyre og klikk på kontoinnstillinger

Velg Varsler fra fanene på toppen av siden

Scroll ned til sider og klikk på "Endre e-postinnstillinger"

Fjern hakene på de sidene du ikke vil ha varsel fra og trykk lagre