Jeg har en venn eller tre som, tilsynelatende, har fryktelig travle liv, fulle av arrangement, konserter, hesteridning, kunst osv. I tillegg er de så hyggelige og vil at jeg også skal være med på alle events de enten har opprettet eller selv skal delta på. Det er jo, i bunn og grunn, svært hyggelig å bli tenkt på og invitert til arrangement her i livet. Jeg vil ikke kvitte meg med vennene, men jeg vil heller ikke ha invitasjoner 4-5 ganger i uken, samt varsel fra kalenderen min, støtt og stadig, om at jeg skal være på en konsert eller kunstutstilling om 10 minutter. Hvordan kan jeg blokkere disse vennene fra å sende meg event-invitasjoner, uten å måtte gå til "Facebookskilsmisse?"


Følg disse 4 stegene, så er du "kvitt problemet", uten å måtte kvitte deg med en av dine nærmeste 500 venner på Facebook.

1. Trykk på settings under "pil ned" øverst til høyre på Facebook. Hvordan blokkerer jeg event-invitasjoner på Facebook? 2. Trykk på blokkering/blocking på venstre side i Facebookvinduet ditt Hvordan blokkerer jeg event-invitasjoner på Facebook? 3. Skroll litt ned på siden. Der finner du "Blokker arrangementsinvitasjoner/Block event invites" og skriv inn navnet til den du ønsker å blokkere invitasjoner fra. Hvordan blokkere invitasjoner på Facebook 4. Del innlegget om du lærte noe nytt. (Neste innlegg blir hvordan blokkere varsler fra venner som deler mye)